Electricien Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.

“Bij het aanleggen van mijn nieuwe keuken moest een deel van de elektriciteit opnieuw aangelegd worden en moest er een nieuwe groep in de groepenkast gemaakt worden. Dankzij de mensen van Electricien Amsterdam werd de klus snel en vakkundig geklaard. Ik ben zeer tevreden!”
Herman van der Tuin

“Bij de aankoop van ons nieuwe huis, een oud grachtenpand, bleek dat de elektrische bedrading sterk verouderd was en dat deze vervangen moest worden. Hiervoor hebben we Electricien Amsterdam ingehuurd. Van tevoren werd alles goed doorgesproken en ook tussendoor werd er naar onze mening gevraagd. Je kon merken dat er goed met je werd meegedacht. De samenwerking met Electricien Amsterdam was top!”
Roelof en Hanna Willemsen

“Electricien Amsterdam heeft in ons huis een alarminstallatie aangelegd. Johan heeft ons zeer duidelijk alle mogelijkheden uitgelegd en ons meegeholpen met het maken van een keuze. Het installeren was ook binnen een dag al gebeurd. De volgende keer kiezen we zeker weer voor Electricien Amsterdam.”
Peter en Anna de Vries

“Ik ben heel tevreden met de storingsdienst van Electricien Amsterdam. Binnen een uur stond er al iemand op de stoep. Helaas was er een bepaald onderdeel voor de reparatie niet meer in voorraad, maar de monteur heeft hiervoor speciaal een spoedbestelling geplaatst. Echt geweldig!”
Mathilde Wijkstra

“Electricien Amsterdam heeft de verlichting in onze tuin zeer vakkundig aangelegd. Alle bedrading is netjes weggewerkt en het resultaat is fantastisch. We genieten er elke avond van.”
Chris en Petra de Boer

“Electricien Amsterdam komt jaarlijks bij ons in het bedrijf de gehele elektrische installatie controleren. De elektriciens werken snel en verhelpen eventuele problemen en gevaarlijke punten meteen. Zo kunnen we weer veilig aan het werk. Wij bevelen Electricien Amsterdam dan ook zeker aan.”
Willem van Loosduinen, Drukkerij van Loosduinen

“Na een probleem met kortsluiting in de keuken heb ik Electricien Amsterdam gebeld. Bij het oplossen van het probleem bleek dat een deel van de bedrading zeer slecht was aangelegd. Dit is dezelfde middag nog direct verholpen en de meterkast is ook aangepast. Na afloop werd alles ook netjes opgeruimd. Volgende keer kies ik zeker weer voor jullie!”
Gerrit Dijkstra

Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!